Chamuel Arkangyal: Ráhangolódás az igaz szerelemre

NaptárChamuel Arkangyal, a szeretet és a szerelem arkangyala, támogató útmutatást nyújt a szerelemre való ráhangolódásban. Üzenetében bemutatja az igaz szerelem, a valódi társ-kapcsolat alapjait, emellett segítő jelenlétével támogatja a hallgatók ráhangolódását saját egyéni életútjukra a párkapcsolat tekintetében. Minden embernek van egy egyéni életútja, amely a szellemi fejlődését támogatja, és ebben van helye a párkapcsolatnak is, amennyiben a lélek erőteljes hívást érez rá.

A programon való részvételhez nincs szükség előképzettségre, csak érdeklődésre a tudatosság, a spiritualitás és az angyalok, arkangyalok világa iránt, így a résztvevőknek elegendő csupán hallgatóként kényelmesen leülni, és csukott vagy nyitott szemmel (tetszőlegesen) befelé figyelni. Az angyali üzenet átadása csodálatos, gyógyító környezetben, a budai dombok tisztító energiáinak közvetlen közelében történik.

 

Belső erő

 

 

Program időpontja: 2021. június 25. (péntek) 18:00-19:00

Részvétel díja: 4000 Ft

Előzetes bejelentkezés szükséges, részvételi szándékod a [email protected] címen jelezheted.

Helyszín: 1028 Budapest II. kerület, Kerényi Frigyes utca 40.

Kérjük, ha valamilyen oknál fogva mégsem tudnál eljönni, akkor azt időben jelezd felénk. Együttműködésed köszönjük.

Az erős parfümök használatát kérjük szépen mellőzni, mert zavarja a közvetítőt és esetlegesen a résztvevőket is. Köszönjük megértésed.

 

Szeretettel várunk!