Angyalkommunikáció témaköre

Mihály Arkangyal:
Kommunikáció angyalokkal

Ez a hanganyag a 2017. augusztus 19-én tartott, nyilvános élő közvetítés hangfelvétele.

Az angyalok magasabb szellemi lények, akikkel az ember képes felvenni a kapcsolatot. Ez a hanganyag bemutatja a kapcsolatfelvétel alapvető lépéseit, amik révén az ember el tud indulni az angyalokkal való kommunikáció elsajátításának útján. Én magam 11 éve kommunikálok rendszeresen szellemi lényekkel (angyalokkal és más magas szintű lényekkel), amelynek módszerét autodidakta módon sajátítottam el. Ez a módszer a tudatosságon nyugszik, melynek alapja a tiszta szándék, vagyis a belülről fakadó erkölcsiség, a tisztalelkűség. Az angyalok szeretetteljes lények, akiknek az igazsága, látásmódja a lelki tisztaság talajáról indul. Ezért a velük való kapcsolatfeltételnek ez az alapja, és innen, erről az alapzatról lehet elkezdeni megtanulni „beszélgetni” velük. Ennek módját, lehetőségeit és a kommunikáció csodálatos előnyeit mutatom be a hanganyagban, melyben Mihály Arkangyal segítségét kérem az angyalkommunikáció gyakorlati bemutatására.

Ez a csodálatos üzenet az egyik legsikeresebb angyali közvetítések közé tartozik. Ajánljuk mindenkinek, akit valaha is érdekelt az angyalok világa, a velük való kapcsolatfelvétel bármilyen módja. Ajánljuk azoknak is, akik szeretnének változást, gyógyulást az életük bármely területén, és akik hívást éreznek a szívükben az angyalok bölcsességének és szeretetének megismerésére.

A hanganyag két részből tevődik össze. Az első felében, saját szavaimmal mondom el az angyalkommunikáció alapjait, röviden átadva tapasztalataimat és tanácsaimat, amelyek segíthetnek megkönnyíteni és gyorsítani a tanulás folyamatát. Az útmutató második felében Mihály Arkangyal szavait közvetítem a hallgató számára, aki a téma angyali nézőpontjából ad további tanácsokat és erőteljes ráhangolást e témában.

AdatokMegrendelés kódja: MA135H
Közvetítette: Orbán Andrea Viktória
Hanganyag hossza: 58 perc
Ára: 5000 Ft » Megrendelem

Szerzői jogi megjegyzés

A megvásárolt hanganyagokat kizárólag személyes használatra szánjuk, továbbadásukhoz, illetve interneten (fórumokon, fájlmegosztókon, közösségi portálokon) való megosztásukhoz nem járulunk hozzá – még belehallgatás erejéig sem. Köszönjük, hogy tiszteletben tartod az angyalokkal végzett munkánkat, és nem veszed el anyagainkat oly módon, ahogyan azt nem kívánjuk adni.

Edit Page