Párkapcsolat témaköre

Mária Magdolna:
Az igaz párkapcsolat valódi jelentősége – Valentin-napi üzenet

Ezt a különleges angyali üzenetet azoknak ajánljuk, akik szeretnének ebben az életükben kapcsolódni az igaz szerelem energiájához, életkortól és egyéni élethelyzettől függetlenül. Ez az egyik „legmonumentálisabb” szellemi üzenet a szerelem témakörében, amely segít leválni a mai szerelem-felfogás megannyi lehúzó és megkötő láncáról.

A mai társadalmi berendezkedésben kialakult férfi-női viszonyrendszer révén egyrészről az ember könnyedén belecsúszik a csodavárásba, másrészről viszont jelen van egyfajta párkapcsolat-ellenesség is a világban, amivel úgy érzi, hogy meg kell küzdenie, és emellé jön a rengeteg kétely, amely az ember szívét egyébként is mardossa. Ez az üzenet segít leválni mindezekről a kötelékekről, és „visszakapcsolja” az ember szívét az eredeti körforgásba, áramlásba ebben a témában, hogy újra élő kapcsolata lehessen a szerelem energiájával. Ebből a ráhangoltságból fakadhat majd egy új kapcsolódási lehetőség a rezonancia törvénye alapján.

Az angyali üzenethez tartozik egy kiegészítő hanganyag is, amely a közvetítő személyes meglátásait és útmutatásait tartalmazza a témával kapcsolatban.

AdatokMegrendelés kódja: MM22H
Közvetítette: Orbán Andrea Viktória
Hanganyag hossza: 36+1 perc
Ára: 5000 Ft » Megrendelem

Szerzői jogi megjegyzés

A megvásárolt hanganyagokat kizárólag személyes használatra szánjuk, továbbadásukhoz, illetve interneten (fórumokon, fájlmegosztókon, közösségi portálokon) való megosztásukhoz nem járulunk hozzá – még belehallgatás erejéig sem. Köszönjük, hogy tiszteletben tartod az angyalokkal végzett munkánkat, és nem veszed el anyagainkat oly módon, ahogyan azt nem kívánjuk adni.

Edit Page