Párkapcsolat témaköre

Mária Magdolna:
Az igaz párkapcsolat valódi jelentősége – Valentin-napi üzenet

Ezt a különleges angyali üzenetet azoknak ajánljuk, akik szeretnének ebben az életükben kapcsolódni az igaz szerelem energiájához, életkortól és egyéni élethelyzettől függetlenül. Ez az egyik „legmonumentálisabb” szellemi üzenet a szerelem témakörében, amely segít leválni a mai szerelem-felfogás megannyi lehúzó és megkötő láncáról.

A mai társadalmi berendezkedésben kialakult férfi-női viszonyrendszer révén egyrészről az ember könnyedén belecsúszik a csodavárásba, másrészről viszont jelen van egyfajta párkapcsolat-ellenesség is a világban, amivel úgy érzi, hogy meg kell küzdenie, és emellé jön a rengeteg kétely, amely az ember szívét egyébként is mardossa. Ez az üzenet segít leválni mindezekről a kötelékekről, és „visszakapcsolja” az ember szívét az eredeti körforgásba, áramlásba ebben a témában, hogy újra élő kapcsolata lehessen a szerelem energiájával. Ebből a ráhangoltságból fakadhat majd egy új kapcsolódási lehetőség a rezonancia törvénye alapján.

Az angyali üzenethez tartozik egy kiegészítő hanganyag is, amely a közvetítő személyes meglátásait és útmutatásait tartalmazza a témával kapcsolatban.

AdatokMegrendelés kódja: MM22H
Közvetítette: Orbán Andrea Viktória
Hanganyag hossza: 36+1 perc
Ára: 4000 Ft » Megrendelem

Chamuel Arkangyal:
Nőiség és párkapcsolat

Ez a csodálatos angyali üzenet kifejezetten nők számára készült. A meghallgatása elengedő ahhoz, hogy elkezdjen felszabadulni az ember lényében az eredendő nőiség, vagyis az a misztérium, amit ősinek, kiismerhetetlennek és gyönyörűnek neveznek. Ez maga a női energia, amit a Teremtő Erő hozott létre önmagából, és ami minden nőben jelen van. Azonban ember és ember között óriási különbségek vannak, mert van, aki él a lehetőségeivel, és már megközelíti az angyali szintet, és van, aki egyáltalán nem aknázza ki emberi lehetőségeit.

A női lét misztériumának elfogadása segít a párkapcsolati sebek begyógyításában és a párkapcsolati sikerélmények megélésben. Maga a párkapcsolat isteni oltalom és vezettetés alatt áll, hiszen az ember egymaga képtelen lenne „uralni” egy ilyen egységet, aminek ő az egyik része (természetesen a férfi oldal az egység másik része). Ezért nem is érdemes törekedni a párkapcsolat „kézben tartására”, mert ez nincs az ember kezében: önmaga megélésének a lehetősége viszont adott, és ez egyáltalán nem nehéz. Erre hangolja rá a hallgatót ez a szakrális üzenet, ami a szent párkapcsolat alapjáról szól.

Ajánljuk ezt a hanganyagot minden olyan nőnek, aki szeretne boldog, harmonikus párkapcsolatban élni és békére lelni önmaga nőiségében.

AdatokMegrendelés kódja: CA07H
Közvetítette: Orbán Andrea Viktória
Hanganyag hossza: 37 perc
Ára: 4000 Ft » Megrendelem

Szerzői jogi megjegyzés

A megvásárolt hanganyagokat kizárólag személyes használatra szánjuk, továbbadásukhoz, illetve interneten (fórumokon, fájlmegosztókon, közösségi portálokon) való megosztásukhoz nem járulunk hozzá – még belehallgatás erejéig sem. Köszönjük, hogy tiszteletben tartod az angyalokkal végzett munkánkat, és nem veszed el anyagainkat oly módon, ahogyan azt nem kívánjuk adni.

Edit Page