Chamuel Arkangyal: Bizalom az igaz szerelemben


NaptárA mai világban az ember nehezen hiszi el, hogy létezik igaz szerelem, amely megélhető a földi valóságban. Egyre inkább mesének, álomnak tűnhet mindez. Ennek a bizalmatlanságnak oka van, és ez a szellemi üzenet abban segít, hogy a hallgató lénye megnyíljon a magasabb szintű szerelembe vetett hit felé. A bizalom az, amely arra az útra vezeti az embert, a lelket, ahol ez a szerelem megélhetővé válik. Nincs semmi oka annak, hogy ez ne legyen megélhető, még későbbi életkorban sem. Az ok, amely mégis távol tartja az embert ettől, a bizalmatlanság, a mögött pedig csupán a tudás hiánya áll. Ez az üzenet bemutatja, hogyan lehet elindulni egy olyan úton, amely elvezet a valódi szerelemhez.

A programon való részvételhez nincs szükség előképzettségre, csak érdeklődésre a tudatosság, a spiritualitás és az angyalok, arkangyalok világa iránt, így a résztvevőknek elegendő csupán hallgatóként kényelmesen leülni, és csukott vagy nyitott szemmel (tetszőlegesen) befelé figyelni. Az angyali üzenet átadása csodálatos, gyógyító környezetben, a budai dombok tisztító energiáinak közvetlen közelében történik.

 

0148o

 

 

Program időpontja: 2021. november 5. (péntek) 18:00-19:00

Részvétel díja: 4000 Ft

Előzetes bejelentkezés szükséges, részvételi szándékod a [email protected] címen jelezheted.

Helyszín: 1028 Budapest II. kerület, Kerényi Frigyes utca 40.

Kérjük, ha valamilyen oknál fogva mégsem tudnál eljönni, akkor azt időben jelezd felénk. Együttműködésed köszönjük.

Az erős parfümök használatát kérjük szépen mellőzni, mert zavarja a közvetítőt és esetlegesen a résztvevőket is. Köszönjük megértésed.

 

Szeretettel várunk!