8:8 üzenete: az újfajta bőségtudatosság elfogadása


NaptárJelen pillanatban nagyon sok bizonytalanság van az emberi világban. Minden, ami eddig igaznak tűnt, változik, alakul, megújul. Ez a változás magával hozza a régi korok igazságainak megkérdőjelezését. Az isteni gondviselésbe vetett bizalom ideje elérkezett, amikor a vízen hánykolódó hajókban utazók megérzik, hogy már nincsen más megoldás. Minden eltűnik, amibe eddig kapaszkodhatott az ember, és egyetlen lehetőség fénylik fel: a Szellemi Világba vetett bizalom, és az ebből fakadó bőségtudatosság.

Egyre fontosabbá válik, hogy az ember szíve megnyíljon az Isteni Gondviselés előtt. Az Isteni Gondviselés révén az ember mindig azt tudja kapni az életében, amire valóban szüksége van, anyagi és lelki-szellemi szinten egyaránt. Az ember sokszor nem tudja, mire van pontosan szüksége, nem látja maga előtt az utat, de az Isteni Gondviselésre való ráhagyatkozás segít a legnehezebb időkben is.

8:8 ünnepe egy betetőző üzenet, a béke és egy új korszak üzenete, amely a Gondviselő Erőről és az arra való ráhagyatkozásról szól.  Ezt a megtartó Erőt és a hozzá kapcsolódó bőségtudatosságot segít kifejleszteni ez az angyali útmutatás, amely nem más, mint egy szellemi útmutató a világ változásainak megértéséhez.

A programon való részvételhez nincs szükség előképzettségre, csak érdeklődésre a tudatosság, a spiritualitás és az angyalok, arkangyalok világa iránt, így a résztvevőknek elegendő csupán hallgatóként kényelmesen leülni, és csukott vagy nyitott szemmel (tetszőlegesen) befelé figyelni. Az angyali üzenet átadása csodálatos, gyógyító környezetben, a budai dombok tisztító energiáinak közvetlen közelében történik.

 

Oroszlán Kapu

 

 

Program időpontja: 2021. augusztus 8. (vasárnap) 16:00-17:00

Részvétel díja: 4000 Ft

Előzetes bejelentkezés szükséges, részvételi szándékod a [email protected] címen jelezheted.

Helyszín: 1028 Budapest II. kerület, Kerényi Frigyes utca 40.

Kérjük, ha valamilyen oknál fogva mégsem tudnál eljönni, akkor azt időben jelezd felénk. Együttműködésed köszönjük.

Az erős parfümök használatát kérjük szépen mellőzni, mert zavarja a közvetítőt és esetlegesen a résztvevőket is. Köszönjük megértésed.

 

Szeretettel várunk!