Az angyali erők megtapasztalása


NaptárEz az élő angyali közvetítés abban nyújt segítséget, hogy a hallgató megérezhesse, megtapasztalhassa, hogy léteznek angyali erők, magasabb szellemi lények, akik bár nincsenek fizikai testben, de mégis lehetséges őket érzékelni az energiájuk által. Jelenlétük támogató a lelkileg fejlődni vágyó ember számára.

A program egy meditációhoz hasonló, azonban az angyali jelenlét megtapasztalását segíti elő, hogy aki ezt átéli, maga is képes legyen magához hívni segítő angyalait és érzékelni saját őrangyalát. Az angyali lények segítségül hívása az életben nagyon hasznos, mert támogatja a szellemi fejlődést, aminek része, hogy az ember felismerje: valóban létezik egy magasabb világ.

A programon való részvételhez nincs szükség előképzettségre, csak érdeklődésre a tudatosság, a spiritualitás és az angyalok, arkangyalok világa iránt, így a résztvevőknek elegendő csupán hallgatóként kényelmesen leülni, és csukott vagy nyitott szemmel (tetszőlegesen) befelé figyelni. Az angyali üzenet átadása csodálatos, gyógyító környezetben, a budai dombok tisztító energiáinak közvetlen közelében történik.

 

0037o

 

 

Program időpontja: 2022. május 21. (szombat) 15:00-16:00

Részvétel díja: 4000 Ft

Előzetes bejelentkezés szükséges, részvételi szándékod a [email protected] címen jelezheted.

Helyszín: 1028 Budapest II. kerület, Kerényi Frigyes utca 40.

Kérjük, ha valamilyen oknál fogva mégsem tudnál eljönni, akkor azt időben jelezd felénk. Együttműködésed köszönjük.

Az erős parfümök használatát kérjük szépen mellőzni, mert zavarja a közvetítőt és esetlegesen a résztvevőket is. Köszönjük megértésed.

 

Szeretettel várunk!