Előfizetés


Írott anyagaink előfizetéssel egybekötött regisztráció formájában érhetők el.
Az előfizetés díja havi 1000 Ft. Igény esetén van lehetőség 1 évre előre, egy összegben is kifizetni, ez esetben az éves előfizetés díja 12000 Ft.

Az előfizetésbe az Írott anyagok menüben található valamennyi eddig megjelent cikk és írott angyali közvetítés beletartozik, emellett az előfizetés ideje alatt, újonnan felkerülő írások is elérhetővé válnak.
(A Közvetítések menüpont alatt található, szintén írott formátumú, de hosszabb lélegzetvételű angyali közvetítések és inspirált írások külön díj fejében érhetők el.)

Az írások a szellemiség útján járó, kereső ember számára nyújtanak útmutatást. A kezdeti lépések után bemutatják az út során megjelenő egyéni kérdéseket és a szerzők saját tapasztalataiból fakadó válaszait. Az Isten felé vezető úton az ember önmaga szellemiségét, felsőbb énjét testesíti meg. Megválik egoista céljaitól, gyarló tulajdonságaitól, melyek lényét lehúzták a sárba (az anyag rabságába). Tulajdonságait, hétköznapi cselekedeteit Istenhez hasonlatossá alakítja, hiszen a földi lét célja a lélek tökéletesedése, a Mindenséggel való eggyé válás, a szellemi megvilágosodás.

Az előfizetésbe beletartozó több tucat, folyamatosan bővülő témájú, rövidebb angyali közvetítés a magasabb tudatszinten élő szellemi lényektől, az angyaloktól érkezett útmutatások, írott formában közvetített anyagok.

Az előfizetéssel egyénileg online olvashatóvá válnak írásaink. Az olvasási jog az előfizetés időszakára vonatkozik. Meglátásunk és tapasztalatunk szerint az állandó és rendszeres olvasás az, ami biztosítja a szellemi úttal való mindennapos foglalkozást és ennek következtében a szellemi gondolkodásmód kialakulását. Ennek érdekében több száz cikk és angyali közvetítés érhető el oldalunkon, amelyek viszonylag rövidek, így lehetővé teszik a napi rendszerességgel való olvasást.

Az egyéni olvasás azt jelenti, hogy a vásárló személyre szóló hozzáférési, olvasási jogot kap az írásokhoz, ami nem átruházható, tehát másra nem vonatkozik, csak arra, aki felénk ennek ellenértéket megfizette, kinyilvánítva ezzel a szellemi világok felé tanulási és lelki-szellemi fejlődési szándékát, egyben kimutatva az angyalokkal végzett munkánk iránti tiszteltét és megbecsülését.

Megrendelés menete:

Ha még nem rendelkezel regisztrációval, kérjük, küldj egy megrendelő levelet a [email protected] e-mail címre. Válaszlevelünkben tájékoztatunk, hogy mely bankszámlára tudod átutalni vagy bankfiókban befizetni az előfizetés ellenértékét. (Amennyiben külföldről kívánsz előfizetni és nem rendelkezel magyarországi bankszámlával, kérjük, ezt a megrendelő leveledben külön jelezd felénk.)

Ha már rendelkezel regisztrációval, akkor nem szükséges külön megrendelő levelet küldened, elegendő az átutalás vagy pénztári befizetés során a megjegyzés rubrikában feltüntetned a felhasználóneved és az „előfizetés” megjegyzést. Az átutalás vagy befizetés megérkezése után néhány órán belül (max. 24 óra) elérhetővé válnak az előfizetéses írások. A fizetési lehetőségekről – bejelentkezés után – a Vásárlás » Fizetési lehetőségek menüben tájékozódhat.

Regisztráció módja:

Amennyiben még nem rendelkezel regisztrációval, az előfizetés ellenértékének számlánkra történő jóváírása után e-mailben elküldjük elküldjük a bejelentkezéshez szükséges felhasználónevet és jelszót. A kapott jelszót a Könyvespolc » Felhasználói adatok menüben található Profil szerkesztése linkre kattintva tudod megváltoztatni.

Szerzői jogi megjegyzés

Az előfizetés keretében, online olvasható írásainkat kizárólag személyes használatra szánjuk, így sem a regisztráció továbbadásához, sem az írások lemásolásához, interneten (fórumokon, blogokon, e-mailben) való megosztásához nem járulunk hozzá. Köszönjük, hogy tiszteletben tartod az angyalokkal végzett munkánkat, és nem veszed el anyagainkat oly módon, ahogyan azt nem kívánjuk adni.