Hanganyag rendelés


Megrendelés menete:

Ha még nem rendelkezel regisztrációval, kattints a Megrendelem linkre és küld el nekünk a kiválasztott hanganyag kódját. Ha levelezőprogramot használsz, akkor automatikusan felajánlja a kódot, ellenkező esetben a [email protected] e-mail címre tudod elküldeni megrendelésed a hanganyag kódjával együtt. (Amennyiben külföldről kívánsz rendelni és nem rendelkezel magyarországi bankszámlával, kérjük, ezt a megrendelő leveledben külön jelezd felénk.)

Ha már rendelkezel regisztrációval, akkor nem szükséges külön megrendelő levelet küldened, elég az átutalás vagy pénztári befizetés során a megjegyzésben feltüntetned a megvásárolni kívánt hanganyag kódját. Az átutalás vagy befizetés megérkezése után néhány órán belül (max. 24 óra) elérhetővé válik fiókodban a megrendelt hangfájl. A fizetési lehetőségekről – bejelentkezés után – a Vásárlás » Fizetési lehetőségek menüben tájékozódhatsz.

Hanganyag letöltésének módja:

Bejelentkezés után a Könyvespolc menüben tudod elérni és letölteni a megvásárolt hanganyagot.

Amennyiben még nem rendelkezel regisztrációval, a közvetítés ellenértékének számlánkra történő jóváírása után, e-mailben elküldjük a bejelentkezéshez szükséges felhasználónevet és jelszót. A kapott jelszót a Könyvespolc » Felhasználói adatok menüben található Profil szerkesztése linkre kattintva tudod megváltoztatni.

Szerzői jogi megjegyzés

A megvásárolt hanganyagokat kizárólag személyes használatra szánjuk, továbbadásukhoz, illetve interneten (fórumokon, fájlmegosztókon, közösségi portálokon) való megosztásukhoz nem járulunk hozzá – még belehallgatás erejéig sem. Köszönjük, hogy tiszteletben tartod az angyalokkal végzett munkánkat, és nem veszed el anyagainkat oly módon, ahogyan azt nem kívánjuk adni.