Írott anyag rendelése


Megrendelés menete:

Ha még nem rendelkezel regisztrációval, kattints a Megrendelem linkre és küld el nekünk a kiválasztott írott közvetítés vagy inspirált írás kódját. Ha levelezőprogramot használsz, akkor automatikusan felajánlja a kódot, ellenkező esetben a [email protected] e-mail címre tudod elküldeni a megrendelésed, a közvetítés kódjával együtt. (Amennyiben külföldről kívánsz rendelni és nem rendelkezel magyarországi bankszámlával, kérjük, ezt a megrendelő leveledben külön jelezd felénk.)

Ha már rendelkezel regisztrációval, akkor nem szükséges külön megrendelő levelet küldened, elég az átutalás vagy pénztári befizetés során a megjegyzéshez feltüntetned felhasználónevét és a megvásárolni kívánt anyag kódját. Az átutalás vagy befizetés megérkezése után néhány órán belül (max. 24 óra) elérhetővé válik fiókodban a megrendelt írás. A fizetési lehetőségekről – bejelentkezés után – a Vásárlás » Fizetési lehetőségek menüben tájékozódhatsz.

Megvásárolt írások elérhetősége:

A bejelentkezés után megjelenő Könyvespolc menüben tudod elérni megvásárolt anyagaid. Az írott közvetítéseket a Közvetítések, az inspirált írásokat pedig az Inspirált írások almenüpontoknál találod.

Amennyiben még nem rendelkezel regisztrációval, a közvetítés ellenértékének számlánkra történő jóváírása után e-mailben elküldjük a bejelentkezéshez szükséges felhasználónevet és jelszót. A kapott jelszót a Könyvespolc » Felhasználói adatok menüben található Profil szerkesztése linkre kattintva tudod megváltoztatni.

Szerzői jogi megjegyzés

A megvásárolt írásokat weboldalunkon történő online olvasás formájában, kizárólag személyes használatra szánjuk, így sem a regisztráció továbbadásához, sem az írások lemásolásához, interneten (fórumokon, blogokon, e-mailben) való megosztásához nem járulunk hozzá. Köszönjük, hogy tiszteletben tartod az angyalokkal végzett munkánkat, és nem veszed el anyagainkat oly módon, ahogyan azt nem kívánjuk adni.