Gyógyítás témaköre

Raguel Arkangyal:
Az elveszett bizalom visszanyerése

Raguel Arkangyal üzenete a léleknek szól: az ember lelkében élő elveszett bizalmat segíti visszakapni. Gyermekkorban az ember még részese a szellemi világnak, még kapcsolatban áll a magasabb világokkal. Ezért a lelkében élő bizalom ép, erős és valóságos. A gyermek még hisz a Gondviselésben, bízik az életben és az útjában, mert kapcsolatban áll a „fenti” világgal. Ezt a lelki és tudati állapotot segít visszaállítani Raguel Arkangyal ebben az üzenetében. Ajánljuk annak, aki szeretne újra bízni az életében, a lehetőségeiben, a Gondviselésben. A párkapcsolati, a testi-lelki, az életúttal és a bőség elfogadásával kapcsolatos változások a bizalom útján érhetők el.

AdatokMegrendelés kódja: RG03H
Közvetítette: Orbán Andrea Viktória
Hanganyag hossza: 32 perc
Ára: 5000 Ft » Megrendelem

Rafael Arkangyal:
Gyógyítás az élet nagy problémáira

Rafael Arkangyal hatalmas energiákkal ereszkedett alá a szellemi birodalmakból ennek a monumentális gyógyításnak az átadására. Kifejezetten azoknak az embereknek készült ez az üzenet, akik részt vesznek a munkánkban, az ő életüket és problémáikat vették figyelembe a munka során. A gyógyítás visszaállítja az életbe és a Gondviselésbe vetett bizalmat, feloldja azokat a kellemetlen tüneteket, amelyek megakadályozzák, hogy az ember igazán boldog életet éljen a Földön.

Annak ajánljuk ezt a különleges anyagot, aki szeretne új életet kezdeni, és segítséget, támogatást keres ehhez az angyali, arkangyali világokból.

AdatokMegrendelés kódja: RA06H
Közvetítette: Orbán Andrea Viktória
Hanganyag hossza: 45 perc
Ára: 5000 Ft » Megrendelem

Szerzői jogi megjegyzés

A megvásárolt hanganyagokat kizárólag személyes használatra szánjuk, továbbadásukhoz, illetve interneten (fórumokon, fájlmegosztókon, közösségi portálokon) való megosztásukhoz nem járulunk hozzá – még belehallgatás erejéig sem. Köszönjük, hogy tiszteletben tartod az angyalokkal végzett munkánkat, és nem veszed el anyagainkat oly módon, ahogyan azt nem kívánjuk adni.

Edit Page