Szellemi iránymutatások témaköre

Mihály Arkangyal:
A Gondviselés ereje krízishelyzetekben

Mihály Arkangyal szellemi üzenete bemutatja, hogyan lehet visszakapcsolódni az Isteni gondviselésbe vetett bizalomhoz olyan krízishelyzetekben, amelyek az élet minden területére kiterjednek és válságos időket hoznak magukkal. Fontos tudni, hogy minden nehéz helyzetben van egy kiút a Lélek számára, és ezt a kiutat tárja fel a Szellemi Világ ebben az útmutatóban.

Ajánljuk e hanganyagot azoknak, akik látják, hogy a világban hatalmas változások zajlanak, és ezen felülemelkedvén szeretnék megtalálni saját útjukat és helyüket ebben a megváltozott helyzetben a Gondviselésre való ráhangolódással: mert ami az embernek lehetetlen, az az Istennek lehetséges.

AdatokMegrendelés kódja: MA291H
Közvetítette: Orbán Andrea Viktória
Hanganyag hossza: 33 perc
Ára: 5000 Ft » Megrendelem

Mihály Arkangyal:
Felkészítő üzenet a közelgő változásokra

E hanganyagban Mihály Arkangyal egy felkészítő csomagban adja át útmutatását azokról a szellemi változásokról, amelyek alapjaiban változtatják meg az emberi világot a tudatosság emelkedése során. Ez egy nagyobb volumenű iránymutatás, amit azoknak ajánlunk, akik már tapasztalják, hogy az emberi világban megjelentek bizonyos változások, amelyekre szeretnének felkészülni, és amelyeket szeretnének jól kezelni. (Ezek a változások elsősorban az emberi életre, a bőségre, a munkára és az emberi kapcsolatokra vonatkoznak.)

Mihály Arkangyal üzenetében bemutatja, hogyan tudja az ember megtalálni a saját, egyéni útját egy olyan világban, ahol látszólag minden egyre kaotikusabb, és hogyan lehet igaz emberi kapcsolatokra lelni, amikor az emberek egyre inkább egymás manipulálásával vannak elfoglalva. Egyben bemutatja, hogy milyen hozzáállás az alapja a bőségnek, a boldog, felemelő emberi kapcsolatnak és egy, a változásokkal együttműködő, az áramlásra ráhangolódni képes életvezetésnek.

Ez az útmutatás lehetőséget nyújt egy újfajta, fejlődésre nyitott szemlélet elsajátítására, ami ráhangolja az embert a tudatosságbeli emelkedésre és a Gondviselés áramlására. Mindez nélkülözhetetlen az új úton, ahol a régi, berögzült, betokosodott életszemlélet már nem működik többé.

Az útmutatást érdemes mielőbb meghallgatni, amennyiben már érzékeled a világban a változásokat, azonban 2020-ban, 2021-ben és a teljes (2020-as) évtizedben aktuális lesz a mondandója.

Az üzenet bevezetőjében a közvetítő röviden összefoglalja, hogy miről fog szólni a hanganyag, érdemes ezzel a bevezető üzenettel kezdeni a meghallgatást. A bevezető üzenet szabadon meghallgatható. » Meghallgatom

AdatokMegrendelés kódja: MA207H
Közvetítette: Orbán Andrea Viktória
Hanganyag hossza: 7+52 perc
Ára: 6000 Ft » Megrendelem

Szerzői jogi megjegyzés

A megvásárolt hanganyagokat kizárólag személyes használatra szánjuk, továbbadásukhoz, illetve interneten (fórumokon, fájlmegosztókon, közösségi portálokon) való megosztásukhoz nem járulunk hozzá – még belehallgatás erejéig sem. Köszönjük, hogy tiszteletben tartod az angyalokkal végzett munkánkat, és nem veszed el anyagainkat oly módon, ahogyan azt nem kívánjuk adni.

Edit Page