Útmutatás az élő közvetítéseken való részvételhez


Az élő közvetítéseken angyali lények energiái hatják át a jelenlévőket, az ő útmutatásaikat és segítő energiájukat vehetik át a résztvevők. Egy ilyen alkalom nagy hatással van az emberre, ezért érdemes rá lelkileg is és testileg is felkészülni.

Amikor valaki kiválaszt egy élő közvetítést, akkor már a bejelentkezés után elindul a lényében a felkészítő munka az adott témában. Ha például valaki párkapcsolati lelki sérelmekkel kapcsolatos oldásra vagy általában párkapcsolatról szóló útmutatásra jelentkezik be, akkor az ő személyes életében ez a téma elő fog kerülni a változások elindulása és a feloldozás érdekében, feltéve, hogy lélekben nyitott erre. Érdemes tehát minél tudatosabban hozzáállni már magához a bejelentkezési folyamathoz is, mert a munka onnantól kezdve elindul az ember lényében. A köztes időben érdemes figyelni a jelekre, mert ha az ember nyitott rá, akkor az angyali erők már ekkor elkezdik vezetni a figyelmét a téma irányába. Ezek a jelek különféle formában érkezhetnek meg. Hívást érezhet egy, a szerelem témájával kapcsolatos könyvre, filmre, ami ráhangolja a lényét a változásokra. Előbukkanhatnak az ember lényéből régmúltbeli sérelmek, felszínre törhetnek elfeledett emlékek, amelyek a lelki feloldozási folyamat részei. Mindezt nyugodtan lehet bármilyen témára vonatkoztatni: ha, mondjuk, a bőség a téma, akkor az azzal kapcsolatos lelki problémák, feloldozandó sérelmek jöhetnek felszínre a változás érdekében. Mindez tehát egyfajta lelki gyógyulási folyamat, ami elindulhat az emberben, ha lélekben nyitott erre. Ha valaki nem nyitott erre a folyamatra, nem figyel a saját lelki világára, akkor csakúgy, mint egy valódi mondanivalót tartalmazó film esetében, lehetséges, hogy kizárólag a felszíni történéseket fogja észlelni, de a mélyebb tartalom és ezáltal a gyakorlati változás esélye rejtve marad előtte.

Az élő közvetítéseket tehát érdemes komolyan vennie annak, aki változást szeretne elérni a saját életében, mert a lehetőség minden alkalommal megnyílik erre a magasabb világok támogatása révén. Magára a programra úgy érdemes érkezni, hogy előtte tudatosítja magában a résztvevő, hogy mi a célja a részvétellel. Így kaphat az ember nagyobb segítséget a szellemi fejlődésében. Minél pontosabban tudja a célt, annál több segítség fog érkezni. Ha a cél esetleg téves, mert az embert mégsem az teszi maradéktalanul beteljesedetté, amit ő maga előzőleg elgondolt, akkor ez a folyamat során kiderül majd, és később rugalmasan tud majd váltani és a valós céljára fókuszálni, ha ezt választja. Tehát a tiszta szándék elegendő, még akkor is, ha az ember estleg hibásan fogalmazza meg a célját, hiszen nincsen minden, a sorsával kapcsolatos információ a birtokában. A fejlődés és a továbblépés célként való megfogalmazása a témában (párkapcsolat, bőség stb.) azonban mindig helyénvaló és előrevivő.

Mindezek után már érthető, hogy nagyon fontos a megfelelő fizikai állapot is a részvételhez. Nem érdemes fáradtan, vagy más okból rossz állapotban megérkezni egy élő közvetítésre, mert akkor az ember nem tudja hatékonyan befogadni az útmutatást. Terhesség utolsó időszakában, vagy fontos feladatok közepette, szigorú határidők szorításában, esetleg betegen vagy netán betegségből frissen felépülve nem érdemes angyali közvetítéseket hallgatni, mert az ember lénye nem befogadó a magas energiákra akkor, amikor éppen le van terhelve, vagy teljesen másra fókuszál. (Azt természetesnek vesszük, hogy a többi résztvevő vagy a szervezők betegségből származó fertőzésveszélynek való kitétele ezen a szinten már nem is merül fel. Ilyen kivételes esetekben a lehető leghamarabb kérünk értesítést a jelentkezőktől, ha mégsem tudnak megjelenni a közvetítésen.)

Az élő közvetítéseken kérjük, hogy a résztvevők ne használjanak erős parfümöt, mert annak illata az angyali energiák jelenlétében felerősödik, és a közvetítő személy számára sokkal erősebben érezhető, mint a mindennapok során.

Az élő közvetítések a kiírás szerinti időpontban, pontosan kezdődnek. Előfordulhat és természetesen megértjük, ha valaki például a forgalom miatt nem tud időben megérkezni, ilyenkor azonban kérjük, hogy várható késését telefonon jelezze felénk, különben elkezdjük a közvetítést, amibe utólag már nem fog tudni becsatlakozni. A kezdés előtti utolsó 5-10 percben már az aktív ráhangolódás zajlik, így érdemes egy negyed órával a kezdés előtt érkezni, hogy egy kicsit „kifújja” magát, és az elméje a városi forgatag után lecsendesedhessen. Ha valaki a kezdés előtti utolsó 5 percben „esik be”, annak pár perc alatt nehezebb ráhangolódnia a magasabb energiákra.

A szellemi világ tiszteletben tartja az ember szabad akaratát, ezért az ő együttműködése, aktív részvétele a saját életében bekövetkező változásokkal kapcsolatban nélkülözhetetlen. Ennek okán fontos, hogy a résztvevő személy mindig kifejezze a szándékát az angyali közvetítésre való részvételre. Ha valaki szeretné elhozni barátját, ismerősét, párját vagy házastársát, arra természetesen van lehetősége, de kérjük, hogy a részvételi szándékot ő is – tehát az elhozott személy is – fejezze ki önállóan. (Erre a szokásos módon, e-mailben vagy telefonon van lehetőség.) Így elkerülhető, hogy a fejlődési szándékában még nem biztos személy időt és energiát veszítsen azzal, hogy eljön egy angyali közvetítésre, hiszen az ő közreműködése nélkül úgysem történhet változás az életében. Azonban, ha ő maga nem kéri ezt, nem jelentkezik a változás elfogadására, akkor nyilvánvalóan más céllal érkezik meg – egész biztos, hogy csodavárással vagy a másik fél rábeszélésének engedve –, ami csak csalódáshoz és felesleges időtöltéshez vezet mind a személy, mind a szervezők számára. Tehát a részvételi szándék önálló kifejezése azért fontos, mert ezzel fejezi ki a szándékát a résztvevő személy a fejlődésre, ami így végbemehet majd a lényében.

Az élő közvetítéseken rendkívül sok információ elhangzik, ezért fel lehet őket venni saját eszközzel (mobiltelefonnal vagy diktafonnal) utólagos otthoni meghallgatás céljából, azonban a közvetítésen részt nem vett személyek számára történő megosztásukhoz nem járulunk hozzá, még belehallgatás erejéig sem.

A közvetítés után érdemes egy picit átgondolni az elhangzottakat, elmerengeni a hallottakon, tapasztaltakon, és az azt követő órákban pihenni, a nap további szakaszában pedig nyugodt tevékenységet végezni. Nem érdemes hangos helyre, tömegbe menni egy ilyen alkalom után, mert így elveszik annak lélekre gyakorolt hatása, szentsége, változást rejtő lehetősége. Érdemes tehát pihenni, sétálni, merengeni, és hagyni, hogy dolgozzon az ember lényében mindaz, amit a magasabb világoktól kapott.